Terug
blob

Winterstalling

De maaier heeft een seizoen lang gewerkt en is toe aan zijn winterslaap. Zodra buiten de grond kouder is dan 6 graden celcius, moet de maaier naar binnen. Dit is met name van belang zodat de accu geen schade oploopt. Dit geldt ook voor andere delen van de robotmaaier.

In ons pand hebben we ruimte gemaakt voor diverse maaiers, zodat ze bij ons kunnen overwinteren. Dus geen zorgen om de maaier goed weg te zetten of weer op tijd naar buiten te brengen voor het nieuwe seizoen.

Dit is ook de periode dat de meeste maaiers een onderhoudsbeurt krijgen, dit gebeurt dan vaak ook in combinatie met een winterstalling.

Zodra de maaier bij ons binnenkomt maken we de maaier netjes schoon en brengen hem in winterslaap. Mocht het nodig zijn dan sluiten we de accu aan op een druppellader. Zodra het maaiseizoen weer gaat beginnen nemen we contact op. Dit zodat de maaier weer op tijd kan beginnen met het bijhouden van het gazon.

De plekken zijn gelimiteerd dus neem op tijd contact met ons op, om een plekje voor jouw maaier te reserveren. 

 

Natuurlijk kunnen wij je helpen bij het transport van de maaier, dit via DHL of door ons zelf. Je kan natuurlijk de maaier ook zelf brengen en halen bij ons in Zetten. We hebben heerlijke koffie!

 

Wij doen het volgende bij de winterstalling:

  • De maaier wordt schoongemaakt.
  • We brengen je maaier in winterslaap en ontkoppelen de accu.
  • Indien nodig sluiten we de maaier aan op een druppellader.
  • We zorgen dat de maaier weer terug is, zodra het maaiseizoen begint.

 

blob