Terug

Yardforce terrasreiniger 20v

Art. Terrasreiniger 20v
Op voorraad
€179,00
  • Voor 17:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €99 (binnen Nederland)
blob

Productinformatie

Een schoon terras of patio is natuurlijk wel zo fijn als de zon schijnt. Met deze Yarforce terrasreiniger kun je eenvoudig alles weer mooi schoon krijgen voor het seizoen. 

De terrasreiniger is voorzien van een 20v accu en kan daarmee een 45min draaien. Daarbij is die voorzien van twee instelbare snelheden. Namelijk 1200tpm en 1400tpm, zodat je al het vuil netjes weg kan borstelen. Uniek is dat deze terrasreiniger een wateraansluiting heeft voor je tuinslang. Zodat je niet meer eerst je terras helemaal nat hoeft te maken en in de tussentijds weer deels opdroogt. Het gaat hier om de standaard aansluiting dus dat is zo gedaan. 

Opladen van de accu duurt een kleine 60min. Maar de accu's zijn uitwisselbaar met alle producten van Yardofrce in de 20v serie. Dus je kan eigenlijk heel snel door met het reinigen als je nog niet klaar was. Zie hier een overzicht van de andere producten uit deze serie. 

Deze Yardforce terrasreiniger wordt geleverd met 2.0Ah accu en lader. Er zijn ook accu's met een hogere capacitet, deze kun je hier terug vinden.

Specificaties

Yard Force Yardforce terrasreiniger 20v
Yardforce terrasreiniger 20v

€179,00