Terug
blob

Installatie

Mocht je al een maaier hebben of een maaier bij ons gekocht hebben, dan kun je bij ons terecht. Wij verzorgen nieuwe installaties maar ook aanpassingen van een installatie kunnen wij regelen. Door onze expertise zien we gelijk hoe de installatie in jouw tuin het best gedaan kan worden. Je krijgt dan een jaar garantie op de installatie (draad en laadstation).

Samen kijken we naar de meest geschikte locatie voor het basisstation, zodat deze nog steeds binnen bereik is, maar wel zoveel mogelijk uit het zicht. Na het bepalen van de locatie van het basisstation gaan we de zones definiëren, zodat de maaier straks goed is ingeregeld.

De installatie voeren we uit met een draadlegger. Deze legt de kabel gelijk op een diepte van 4 tot 7cm in de grond. Hierdoor is de draad gelijk netjes uit het zicht verwerkt. Zodra alle draden en kabels zijn aangesloten stellen we de maaier in op jouw telefoon. Na een testrit van de maaier over het te maaien veld, nemen we rustig alle instellingen en besturing door. Dit zodat de maaier gelijk voldoet aan jouw wensen.

Als laatste geven we nog kort advies over het onderhoud van de maaier, zodat deze netjes zijn werk kan blijven doen.

 

Wat we doen tijdens de installatie:

  • Samen de beste locatie bepalen voor het basisstation.
  • Instellen van de maaier op je telefoon.
  • Testrit van de maaier.
  • Uitleg over de instellingen en mogelijkheden.
  • Kort advies over het onderhoud t.b.v. de duurzaamheid.
blob