Terug

DeWalt 2x 18v XR brushless grasmaaier 48cm maaibreedte

Op voorraad
€599,00
  • Voor 17:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €99
blob

Productinformatie

Wegens het 100 jaar bestaan van het merk DeWalt hebben ze nu diverse acties lopen op verschillende producten. Waardoor je gratis een 5.0AH Powerstack accu kan krijgen. Uiteraard zijn er enkel voorwaarden, maar meedoen is erg eenvoudig. Je hoeft enkel een formulier in te voeren klik hier voor meer informatie.

DeWalt gratis Powerstack (deskservices.nl)

 

Om alles overzichtelijk te maken van deze mooie kans kun je hier alle producten vinden die mee doen aan deze actie.

https://cdn.webshopapp.com/shops/351460/files/453925096/dewalt-producten-die-aan-actie-meedoen.pdf

Deze maaier van DeWalt heeft vele voordelen t.o.v. een reguliere benzine maaier en het gemak zonder draad snel en eenvoudig aan de gang te gaan. 

De twee 18v accu's zijn netjes afgeschermd en geven een goede prestatie. Daarnaast is de maaier hierdoor een stuk stillen en nagenoeg geen onderhoud. Het dashboard van de maaier geeft netjes de status van de capaciteit weer van de accu's. Met deze maaier kan u een gazon van 750m² maaien. 

Het geheel is een 51cm breed en is van staat gemaakt met een goede poedercoat laag erop. Hierdoor is de maaier makkelijk afneembaar, maar ook duurzaam. De maaier is eenvoudig te activeren door de schakelaar en is uitgevoerd met een secundaire veiligheidsschakelaar. Daarbij heeft hij een 55 liter opvangzak die robuust is uitgevoerd. Bij het inklappen van de maaier kan deze makkelijk worden los gemaakt en opgevouwen. Daarbij in opgevouwen staat kan die makkelijk verplaats worden door de handgrepen. 

De maaier is instelbaar in 5 hoogtes: 25, 28, 57, 74 en 86mm.  

 

De loopmaaier wordt geleverd met 2 5.0Ah accu's met lader en opvangzak. 

Specificaties

DeWalt DeWalt 2x 18v XR brushless grasmaaier 48cm maaibreedte
DeWalt 2x 18v XR brushless grasmaaier 48cm maaibreedte

€599,00