Terug

De nieuwste maaier van Robomow

De nieuwste maaier van Robomow

De RKS uitgerust met Wifi!!

Robomow sluit aan bij andere merken en heeft haar nieuwst telg van de familie uitgerust met Wifi. Wat weten we nog meer van deze nieuwe 'kleine' maaier. 

Een echte kleine robotmaaier kunnen we de RKS niet noemen. Hij komt in twee varianten op de markt namelijk een RKS800 en RKS1500. Zoals je wellicht al vermoed, staat het nummer voor de capaciteit van de modellen. Kortom erg klein zijn ze niet, want met respectievelijk 800m² en 1500m² zijn het serieuze machines. Verder zijn beide modellen nagenoeg identiek, zij het dat het 1500 model iets robuuster is en daardoor meer vierkante meters aan kan. Het model is gebaseerd op het vertrouwde RK platform van Robomow. Dat in de meeste testen tot winnaar uit de bus komt. We verwachten dan ook veel van deze 'kleine' krachtpatser. 

Op beide maaiers kunnen naast de hoofdzones, twee subzones en nog twee gescheiden zones worden ingesteld. De maaiers hebben een verstelbare maaihoogte van 20mm t/m 70mm. Tevens zal de maaier niet te veel geluid produceren bij het maaien van het gras. De fabrikant geeft 64dB op en daarmee behoort hij gelijk tot één van de stillere robotmaaiers. 

Uiteraard gaan we dit model ook verkopen en je kan hem nu al bij ons pre-orderen. Ze zijn leverbaar zodra de zon weer volop gaat schijnen en het gras gaat groeien. Bekijk hier meer informatie over deze twee nieuwe modellen.