Terug

Het merk Yardforce?

Het merk Yardforce?

Het is een relatief jong merk dat in 2021 voor het eerst in Duitsland te zien was. Achter dit merk schuilt het grote SUMEC. Een bedrijf dat bekent staat voor zijn vele kopieën. Zeg maar de beruchte Chinese kopieën. Hierdoor is het merk ontzettend groot geworden en hoort bij de top500 grootste bedrijven. 

Door goed te kijken naar de producten zijn ze zelfs onderdelen en halffabrikaten gaan leveren aan de grotere merken. Dus veel van die merken bestellen tegenwoordig bij SUMEC, omdat de kwaliteit tegenwoordig gewoon goed is. Daarbij zijn ze in staat om de expertise van de diverse markten te delen. Zo zie je handige lampjes/laders verwerkt in het tuingereedschap. Is dit allemaal nodig; niet direct, maar het maakt de producten wel net even handiger. 

De kwaliteit van de producten is goed, producten kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van degelijke materialen. Doordat SUMEC alles zelf in huis kan maken, zijn de prijzen erg schappelijk gebleven. 

Kortom een perfect product voor iemand die lekker in zijn eigen tuin aan de slag wil of wil genieten van een van de robotmaaiers.